Karbonade på polarbrød er enkel og god leksesnacks!
Skyll paprika. Skjær den i ringer.
Du trenger
Skjær karbonade i biter.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Legg bitene med karbonade i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek på middels varme i 2-3 minutter, til de er varme. Rør med en stekespade så det ikke svir seg.
Har du mikrobølgeovn hjemme kan du også varme karbonadebitene i denne.
Legg polarbrød og paprikaringer på en tallerken. Ha de varme karbonadebitene oppå brødet.
Husk å slå av platen!
Ha på ketchup.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.