Enkle rundstykker

Lyst til å lage noen raske, enkle rundstykker etter skolen? Her har vi brukt samme deig som man bruker til pinnebrød og stekt dem i ovnen. Det blir nesten som scones, og smaker aller best når de er ferske og varme. I denne oppskriften gir 6 porsjoner 6 rundstykker. 

middels
167 meninger
ovn

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • hvetemel 4 dl  
  • salt 0,5 ts  
  • sukker 2 ts  
  • bakepulver 2 ts  
  • vann 1,5 dl  
  • matolje 5 ss  

Utstyr

  • Desilitermål
  • Tresleiv
  • Plastbolle
  • Teskje
  • Spiseskje
  • Deigskraper
  • Bakepapir
  • Stekebrett
  • Stoppeklokke
  • Rist
  • Grytekluter

  • Lyst på mer smak?

    Du kan også ha i litt skinkebiter, revet ost og hakkede urter i deigen.

  • Er det veldig klissete?

    Ha i litt mer mel.

  • Skal du lage færre eller flere porsjoner?

    Del pølsa i samme antall deler, som antall porsjoner du har valgt.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.