• Rivjern
    • Tallerken
    • Kokkekniv
    • Teskje
    • Spiseskje
    • Tallerken
    • Stekebrett
    • Bakepapir
    • Bolle
    • Målebeger
    • Teskje

    Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

    • Kjele med lokk
    • Målebeger
    • Spiseskje
  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

    • Sleiv
    • Stoppeklokke

    Ikke lokk?

    Har du ikke lokk kan du dekke til kjelen med plastfolie.

    • Gryteunderlag
    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Smakstips.

    Du kan også ha i litt revet sitronskall, sitronsaft eller litt hakkede urter i couscousen.

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!