• Steg 1

    • Rist
  • Steg 2

  • Steg 3

    • Kjele
  • Steg 4

    • Skreller

    Du kan godt dele potetene i to eller fire biter, da går det litt fortere å koke dem.

  • Steg 5

    • Stoppeklokke
  • Steg 6

    • Skjærefjøl
  • Steg 7

    • Grønnsakskniv
  • Steg 8

    • Ildfast form
    • Desilitermål
  • Steg 9

  • Steg 10

    • Stoppeklokke
  • Steg 11

    • Gaffel
  • Steg 12

    • Pastasleiv
    • Plastbolle
  • Steg 13

  • Steg 14

    • Spiseskje
  • Steg 15

    Ta en pekefinger og en tommeltott i saltet eller pepperet og klyp fingrene sammen. Den mengden som blir fanget mellom fingrene dine er en "klype".

    Hva er en "klype"?

    Ta en pekefinger og en tommeltott i saltet eller pepperet og klyp fingrene sammen. Den mengden som blir fanget mellom fingrene dine er en "klype".

  • Steg 16

    • Målebeger
  • Steg 17

    • Potetmoser
  • Steg 18

    • Grytekluter
    • Gryteunderlag

    Husk å skru av ovnen!

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!