• Kjele
    • Skreller
    • Skål
    • Epledeler
    • Skjærefjøl

    Har du ikke epledeler?

    Bruk en kniv i stedet, men pass på slik at du ikke skjærer deg.

    • Desilitermål
    • Skål
    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

    • Bakepapir
    • Teskje
  • Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang

    • Stekebrett
    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Er potetene fortsatt litt harde?

    Sett stoppeklokken på 5 minutter til og sjekk på nytt.

    • Pastasleiv
    • Bolle

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

    • Rist
    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!