• Steg 1

  • Steg 2

    • Kjele
  • Steg 3

    • Skreller
  • Steg 4

    • Skål
    • Epledeler
    • Skjærefjøl

    Bruk en kniv i stedet, men pass på slik at du ikke skjærer deg.

    Har du ikke epledeler?

    Bruk en kniv i stedet, men pass på slik at du ikke skjærer deg.

  • Steg 5

    • Desilitermål
    • Skål
  • Steg 6

  • Steg 7

    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Steg 8

    • Bakepapir
  • Steg 9

  • Steg 10

    • Teskje
  • Steg 11

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang

    Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang

  • Steg 12

  • Steg 13

  • Steg 14

    • Stekebrett
  • Steg 15

    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Steg 16

    Sett stoppeklokken på 5 minutter til og sjekk på nytt.

    Er potetene fortsatt litt harde?

    Sett stoppeklokken på 5 minutter til og sjekk på nytt.

  • Steg 17

    • Pastasleiv
    • Bolle

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Steg 18

    • Rist
    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!