• Steg 1

  • Steg 2

    • Skjærefjøl
    • Kokkekniv
    • Teskje
  • Steg 3

    • Skål
  • Steg 4

    • Rivjern
  • Steg 5

  • Steg 6

    • Spiseskje

    Start med å måle opp oljen, og bruk samme skje til å måle honningen (da glir honningen lettere av skjeen).

    Tips!

    Start med å måle opp oljen, og bruk samme skje til å måle honningen (da glir honningen lettere av skjeen).

  • Steg 7

  • Steg 8

  • Steg 9

    • Bolle
  • Steg 10

    • Kjele
    • Desilitermål
  • Steg 11

    • Vekt
  • Steg 12

    • Sleiv
    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Steg 13

    • Tallerken
  • Steg 14

    • Bolle

    Du kan f.eks raspe gulrøtter, skjære opp litt purre, vårløk, sukkererter eller paprika.

    Kutte selv?

    Du kan f.eks raspe gulrøtter, skjære opp litt purre, vårløk, sukkererter eller paprika.

  • Steg 15

    • Dørslag

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Steg 16

    • Spiseskje
  • Steg 17

    • Tørkerull
  • Steg 18

    • Pensel
    • Teskje
  • Steg 19

    • Klype
  • Steg 20

  • Steg 21

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!