Steg
1
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
2
Ha i karbonadedeig når margarinen har sluttet å bruse.
3
Bruk en stekespade og del karbonadedeigen i mindre biter. Stek til den er gjennomstekt og har blitt brun. Dette tar ca. 5 minutter.
4
Les på posen hvor mye vann du trenger. Mål opp.
5
Ha tacokrydder og vann i stekepannen, bland godt og stek videre i 2 minutter. Skru av platen og skyv stekepannen til side.
Har du husket å skru av stekeplaten?
6
Sett en rist midt inn i en tom stekeovn.
7
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
8
Fordel nachochips i en ildfast form.
Ja, det kan du! Biter av tacoshell er også greit å bruke!
9
Ha den stekte blandingen over i den ildfaste formen.
10
Mål opp revet ost og dryss over.
Legg en osteskive på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vell så bra!
11
Sett den ildfaste formen i ovnen og stek i 10 minutter.
Husk å ta tiden!
12
Finn frem et gryteunderlag.
13
Bruk grytekluter og ta nachosen ut av ovnen. Sett den varme formen på gryteunderlaget du har gjort klart.
Husk å skru av ovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
14
Server sammen med mais, rømme og salsa.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.