Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

1

Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme. 

Skyll og rens paprika.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

2

Skyll og rens paprika.

Du trenger
rød paprika:
1 stk.
Skjær paprika i biter og legg dem i en skål.
UTSTYR
  • Skål
    Skål

Steg

3

Skjær paprika i biter og legg dem i en skål. 

Skjær purre i tynne skiver.

Steg

4

Skjær purre i tynne skiver. 

Du trenger
purre:
1 stk.
Ha purreskivene i et dørslag og skyll dem godt til sanden er borte. Ha purren i en skål.
UTSTYR
  • Dørslag
    Dørslag
  • Skål
    Skål

Steg

5

Ha purreskivene i et dørslag og skyll dem godt til sanden er borte. Ha purren i en skål. 

Skrell gulrot og skjær av endene.
UTSTYR
  • Skreller
    Skreller

Steg

6

Skrell gulrot og skjær av endene. 

Du trenger
gulrot:
3 stk.
Skjær gulrot i biter og legg dem i en skål.
UTSTYR
  • Skål
    Skål

Steg

7

Skjær gulrot i biter og legg dem i en skål. 

Vask fjølen og kniven. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle.
UTSTYR
  • Kjøkkenhåndkle
    Kjøkkenhåndkle
  • Oppvaskbørste
    Oppvaskbørste

Steg

8

Vask fjølen og kniven. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle.

Tørk kyllingfiletene med tørkepapir. Skjær filetene i tynne skiver og legg dem i en dyp tallerken. Vask hendene dine når du er ferdig med kyllingen.
UTSTYR
  • Dyp tallerken
    Dyp tallerken
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

9

Tørk kyllingfiletene med tørkepapir. Skjær filetene i tynne skiver og legg dem i en dyp tallerken. Vask hendene dine når du er ferdig med kyllingen.

Du trenger
kyllingfilet:
4 stk.
Legg grønnsakene på ark av aluminiumsfolie og lag små pakker. Skal du lage fire pakker, trenger du fire ark aluminiumsfolie.
UTSTYR
  • Aluminiumsfolie
    Aluminiumsfolie

Steg

10

Legg grønnsakene på ark av aluminiumsfolie og lag små pakker. Skal du lage fire pakker, trenger du fire ark aluminiumsfolie.

Fordel kyllingskivene over grønnsakene. Vask hendene dine når du er ferdig med å fordele kyllingen.

Steg

11

Fordel kyllingskivene over grønnsakene. Vask hendene dine når du er ferdig med å fordele kyllingen.

Ha 1 ss margarin i hver pakke.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

12

Ha 1 ss margarin i hver pakke. 

Du trenger
margarin:
4 ss
Fordel paprikapulver, salt og pepper mellom pakkene.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

13

Fordel paprikapulver, salt og pepper mellom pakkene. 

Du trenger
salt:
2 ts ,
pepper:
1 ts ,
paprikapulver:
2 ts
Brett sammen foliepakkene og legg dem på et stekebrett.
UTSTYR
  • Langpanne
    Stekebrett

Steg

14

Brett sammen foliepakkene og legg dem på et stekebrett.

Ta dem med ut på grillen og grill sammen med en voksen. Det blir knallgodt!

Sett stekebrettet inn i ovnen og la pakkene stå i ca. 30 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

15

Sett stekebrettet inn i ovnen og la pakkene stå i ca. 30 minutter.

Finn frem en rist og sett den på benken. Bruk grytekluter og ta stekebrettet ut av ovnen. Sett brettet på risten og la pakkene stå 2 minutter til avkjøling på benken før du serverer dem.
UTSTYR
  • Grytekluter
    Grytekluter
  • Rist
    Rist

Steg

16

Finn frem en rist og sett den på benken. Bruk grytekluter og ta stekebrettet ut av ovnen. Sett brettet på risten og la pakkene stå 2 minutter til avkjøling på benken før du serverer dem.