• Steg 1

  • Steg 2

    • Skjærefjøl
  • Steg 3

  • Steg 4

    • Bolle
    • Kokkekniv
  • Steg 5

  • Steg 6

    • Epledeler
  • Steg 7

    • Kokkekniv
  • Steg 8

  • Steg 9

    • Spiseskje
  • Steg 10

    • Teskje
  • Steg 11

  • Steg 12

  • Steg 13

    • Rist
    • Stoppeklokke
  • Steg 14

    • Kokkekniv
  • Steg 15

  • Steg 16

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

    Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Steg 17

    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Steg 18

    • Spiseskje
    • Stekepanne
  • Steg 19

    • Stekespade
    • Stoppeklokke
  • Steg 20

    Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Steg 21

    • Brødkniv
  • Steg 22

    • Tallerkener
  • Steg 23

  • Steg 24

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!