• Steg 1

    • Skjærefjøl
    • Kokkekniv
    • Bolle
  • Steg 2

    Hvis du vil lage en litt mer spicy saus, så kan du også kutte opp litt chili.

    Smakstips!

    Hvis du vil lage en litt mer spicy saus, så kan du også kutte opp litt chili.

  • Steg 3

    • Rotskreller
  • Steg 4

    • Rivjern
    • Tallerken
  • Steg 5

  • Steg 6

  • Steg 7

  • Steg 8

    • Vekt
  • Steg 9

    • Rist
  • Steg 10

  • Steg 11

  • Steg 12

  • Steg 13

  • Steg 14

    • Spiseskje
  • Steg 15

    • Rivjern
    • Skål
  • Steg 16

    • Kjele
    • Spiseskje
    • Desilitermål
  • Steg 17

    • Visp
  • Steg 18

  • Steg 19

  • Steg 20

  • Steg 21

    Her kan du også smake til med salt og pepper.

    Smakstips!

    Her kan du også smake til med salt og pepper.

    Husk å skru av begge platene!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Steg 22

    • Ildfast form
    • Desilitermål
  • Steg 23

  • Steg 24

  • Steg 25

    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Steg 26

    • Bolle
  • Steg 27

  • Steg 28

    • Grytekluter
    • Gryteunderlag

    Husk å skru av ovnen!

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!