• Skjærefjøl
    • Kokkekniv
    • Tallerken
  • Kokketips

    Bruk gjerne en brødkniv, eller en annen kniv med tagger, for å skjære tomat.

    • Tallerken
    • Teskje
    • Spiseskje
    • Stekepanne
    • Bolle
    • Stekespade

    Hvorfor ikke steke alt på en gang?

    For at det ikke skal bli for mye i pannen, er det lurt å steke det i flere omganger. Slik blir kjøttet stekt og ikke "kokt".

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

    • Stoppeklokke
    • Rist

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

    • Klype
    • Spiseskje
    • Kokkekniv

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!