• Stekebrett
    • Bakepapir

    Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

    • Skjærefjøl
    • Brødkniv
    • Stekepanne
    • Stekespade
    • Spiseskje
    • Tørkerull

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

    • Rivjern
    • Smørkniv
    • Spiseskje
    • Gryteunderlag
    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!