• Steg 1

    • Kjele
    • Desilitermål
  • Steg 2

    • Teskje
    • Desilitermål
    • Stoppeklokke

    Har du husket å ta tiden?

  • Har du husket å ta tiden?

  • Steg 3

    • Skjærefjøl
    • Kokkekniv
  • Steg 4

    • Dørslag
    • Grytekluter

    For at maten ikke kommer i kontakt med bakteriene i vasken.

    Hvorfor en tallerken i vasken?

    For at maten ikke kommer i kontakt med bakteriene i vasken.

    Husk å skru av den varme platen!

  • Husk å skru av den varme platen!

  • Steg 5

    • Rist
  • Steg 6

  • Steg 7

    • Desilitermål
    • Kjele
    • Spiseskje
  • Steg 8

    • Visp
    • Spiseskje
  • Steg 9

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Steg 10

    • Kopp

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

    Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Steg 11

    • Teskje

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

    Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Steg 12

  • Steg 13

    • Desilitermål
  • Steg 14

    • Ildfast form
    • Spiseskje
  • Steg 15

    • Stoppeklokke

    Har du husket å ta tiden?

  • Har du husket å ta tiden?

  • Steg 16

    • Rotskreller
  • Steg 17

    • Skjærefjøl
    • Rivjern
    • Skål
  • Steg 18

    • Desilitermål
    • Spiseskje
  • Steg 19

    • Gryteunderlag
    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!