• Steg 1

    • Kokkekniv
    • Fjøl
  • Steg 2

    • Kjele med lokk
  • Steg 3

    • Teskje
  • Steg 4

    • Teskje
  • Steg 5

  • Steg 6

  • Steg 7

  • Steg 8

  • Steg 9

    • Målebeger
  • Steg 10

  • Steg 11

    • Kjele
  • Steg 12

    • Skreller
  • Steg 13

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Steg 14

    Sett tiden til 5 minutter til og sjekk på nytt.

    Er potetene fortsatt litt harde?

    Sett tiden til 5 minutter til og sjekk på nytt.

  • Steg 15

    • Pastasleiv
  • Steg 16

    Sjysausen er den kraften som blir til oppi kjelen når du damper fårikålkjøtt og kål. Vannet blir altså til kraft - er ikke det kult?

    Hva er sjysaus?

    Sjysausen er den kraften som blir til oppi kjelen når du damper fårikålkjøtt og kål. Vannet blir altså til kraft - er ikke det kult?

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!