Mål opp fløte og ha i en bolle.
UTSTYR
  • Bolle
  • Desilitermål

Steg

1

Mål opp fløte og ha i en bolle.

Du trenger

kremfløte:
3 dl
Nå skal du lage krem. Bruk håndmikseren til å vispe fløten.
UTSTYR
  • Håndmikser

Steg

2

Nå skal du lage krem. Bruk håndmikseren til å vispe fløten. 

Når fløten er stiv og danner fine topper er den klar.

Steg

3

Når fløten er stiv og danner fine topper er den klar. 

Mål opp den mengden grøt du trenger.
UTSTYR
  • Vekt
  • Bolle

Steg

4

Mål opp den mengden grøt du trenger. 

Du trenger

kald, ferdig risgrøt:
500 g
Bland inn kremen i risgrøten. Ta gjerne litt og litt krem, slik at alt blander seg fint og jevnt.
UTSTYR
  • Slikkepott

Steg

5

Bland inn kremen i risgrøten. Ta gjerne litt og litt krem, slik at alt blander seg fint og jevnt.

Smak til med sukker og vaniljesukker.
UTSTYR
  • Spiseskje
  • Teskje

Steg

6

Smak til med sukker og vaniljesukker.

Du trenger

sukker:
4 ss ,
vaniljesukker:
1 ts
Server riskremen med deilig rød saus. Du kan gjerne sette frem riskremen i en fin bolle på bordet, eller fordele den i små glass.

Steg

7

Server riskremen med deilig rød saus. Du kan gjerne sette frem riskremen i en fin bolle på bordet, eller fordele den i små glass.

Du trenger

rød saus:
til servering