• Steg 1

    • Springform, 24 cm
    • Bakepapir
  • Steg 2

    • Food processor
  • Steg 3

    • Vekt
    • Bolle
    • Bolle
  • Steg 4

    • Liten kjele
  • Steg 5

    • Slikkepott
  • Steg 6

  • Steg 7

    Dekk skålen med plast og sett den i kjøleskapet. Eggehvitene kan brukes senere til f.eks. å lage kokosmakroner.

    Hva med eggehvitene?

    Dekk skålen med plast og sett den i kjøleskapet. Eggehvitene kan brukes senere til f.eks. å lage kokosmakroner.

  • Steg 8

    • Spiseskje
    • Teskje
  • Steg 9

    • Håndmikser
  • Steg 10

  • Steg 11

  • Steg 12

    • Plastbolle
    • Desilitermål
  • Steg 13

  • Steg 14

  • Steg 15

    • Slikkepott
  • Steg 16

  • Steg 17

  • Steg 18

  • Steg 19

    • Plastfolie

    La isen stå i kjøleskapet i 20 minutter før du skal servere den, så blir det lettere å forsyne seg.

    Når du tar isen ut av fryseren:

    La isen stå i kjøleskapet i 20 minutter før du skal servere den, så blir det lettere å forsyne seg.

  • Steg 20

    • Kokkekniv
    • Skjærefjøl

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!