Gjør klar banan. Vi har delt bananen i to, og så delt den i skiver på langs. Dette gir et gøyalt mønsert ved servering. Du kan også skjære den opp i runde skiver.
Finn frem blenderen. Mål opp yoghurt, og ha i blenderen.
Finn frem den mengden bær du trenger, og ha i blenderen. Sett lokket på blenderen. Sjekk at lokket sitter godt på, slik at det ikke løsner når du setter i gang blenderen!
Har du husket å sette lokket på blenderen skikkelig?
Sett stikkontakten til blenderen i støpselet.
Hold en hånd på lokket, og skru på blenderen. La den stå på til klumpene er borte. Hvis blandingen stivner, slik at det blir vanskelig å blende den sammen, kan du la den stå litt eller skru av maskinen og røre litt rundt med en skje.
Husk å ta ut stikkontakten til blenderen!
Finn frem glass, og fordel bananen i glassene. Hvis du lager du porsjoner, kan du finne frem to glass.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Fordel blandingen i glassene. Et godt tips er å bruke to skjeer. Server gjerne med litt friske bær på toppen.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.