steg 1

Steg

1

Gjør klar banan. Vi har delt bananen i to, og så delt den i skiver på langs. Dette gir et gøyalt mønsert ved servering. Du kan også skjære den opp i runde skiver. 

Du trenger

banan:
1 stk.
steg 2

Steg

2

Finn frem blenderen. Mål opp yoghurt, og ha i blenderen.

Du trenger

vaniljeyoghurt:
2 dl
steg 3

Steg

3

Finn frem den mengden bær du trenger, og ha i blenderen. Sett lokket på blenderen. Sjekk at lokket sitter godt på, slik at det ikke løsner når du setter i gang blenderen!

Du trenger

frosne bjørnebær:
200 g
steg 4

Steg

4

Sett stikkontakten til blenderen i støpselet.

steg 5

Steg

5

Hold en hånd på lokket, og skru på blenderen. La den stå på til klumpene er borte. Hvis blandingen stivner, slik at det blir vanskelig å blende den sammen, kan du la den stå litt eller skru av maskinen og røre litt rundt med en skje.

steg 6

Steg

6

Finn frem glass, og fordel bananen i glassene. Hvis du lager du porsjoner, kan du finne frem to glass. 

steg 7

Steg

7

Fordel blandingen i glassene. Et godt tips er å bruke to skjeer. Server gjerne med litt friske bær på toppen.

Du trenger

(valgfritt) bjørnebær:
10 stk.