Start med å lage dipp. Ha rømme i en bolle eller skål. Rens hvitløk ved å ta av det ytterste skallet, og riv hvitløken på et rivjern og ha i bollen med rømme.
UTSTYR
  • Skål
    Skål
  • Rivjern
    Rivjern
  • Liten kniv
    Liten kniv

Steg

1

Start med å lage dipp. Ha rømme i en bolle eller skål. Rens hvitløk ved å ta av det ytterste skallet, og riv hvitløken på et rivjern og ha i bollen med rømme.

Du trenger
lettrømme:
3 dl ,
hvitløk:
2 båter
Hakk gressløk, og ha i skålen. Du kan også smake til med litt salt og pepper, hvis du vil det.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

2

Hakk gressløk, og ha i skålen. Du kan også smake til med litt salt og pepper, hvis du vil det.

Du trenger
Hakket frisk gressløk:
1 ss ,
salt:
smak til med litt ,
pepper:
smak til med litt
Rør rundt og sett til side.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

3

Rør rundt og sett til side.

Finn frem paprika. Skjær av litt av bunnen, slik at de kan stå stødig oppreist. Skjær så av toppene på paprikaene og riv forsiktig ut innholdet.

Steg

4

Finn frem paprika. Skjær av litt av bunnen, slik at de kan stå stødig oppreist. Skjær så av toppene på paprikaene og riv forsiktig ut innholdet.

Du trenger
oransje paprika:
1 stk. ,
gul paprika:
1 stk. ,
rød paprika:
1 stk.
Paprikakjøttet som er på toppene kan du skjære i tynne strimler.

Steg

5

Paprikakjøttet som er på toppene kan du skjære i tynne strimler.

Bruk en liten skarp kniv til å skjære ut øyne, nese og munn. Ta deg god tid her, og hold hånden godt unna der du skjærer, slik at du ikke skjærer deg i fingeren.

Steg

6

Bruk en liten skarp kniv til å skjære ut øyne, nese og munn. Ta deg god tid her, og hold hånden godt unna der du skjærer, slik at du ikke skjærer deg i fingeren.

Skyll sukkererter og knaskegulrøtter. Fyll så mye grønnsaker du klarer i
UTSTYR
  • Skål
    Skål

Steg

7

Skyll sukkererter og knaskegulrøtter. Fyll så mye grønnsaker du klarer i "hodene". Resten kan serveres i en skål eller på et lite fat ved siden av sammen med dippen. 

Du trenger
knaskegulrøtter:
1 pose ,
sukkererter:
1 pose