Steg
1
Sett en rist midt i stekeovnen.
2
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
3
Klipp opp posen med kyllinglår, og legg dem i en ildfast form.
4
Sett den ildfaste formen midt i ovnen og stek i 25 minutter.
Husk å ta tiden!
5
Mål opp vann og hell det i en kjele.
6
Mål opp erter og ha dem i kjelen.
7
Ha i salt og smør. Skru kokeplaten på fullt.
8
Tørk målebegeret med tørkepapir eller et rent kjøkkenhåndkle. Mål opp couscous i et målebeger og legg rosiner på toppen.
9
Trekk kjelen fra platen når vannet koker, hell i couscous og rosiner.
Husk å skru av platen!
10
Sett på lokk. La couscousen stå i 5 minutter, så er den klar.
Har du ikke lokk kan du dekke til kjelen med plastfolie istedet.
11
Finn frem et gryteunderlag. Bruk grytekluter og ta kyllinglårene ut av ovnen når det har gått 25 minutter.
Husk å skru av stekeovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
12
Rør litt i couscousen før du legger den på en tallerken, sammen med kyllinglårene.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.