Sett en rist midt i stekeovnen.
UTSTYR
  • Rist
    Rist

Steg

1

 Sett en rist midt i stekeovnen.

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

2

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Klipp opp posen med kyllinglår, og legg dem i en ildfast form.
UTSTYR
  • Ildfast form
    Ildfast form
  • Saks
    Saks

Steg

3

Klipp opp posen med kyllinglår, og legg dem i en ildfast form.

Du trenger
grillet kyllinglår:
6 stk.
Sett den ildfaste formen midt i ovnen og stek i 25 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

4

Sett den ildfaste formen midt i ovnen og stek i 25 minutter.

Mål opp vann og hell det i en kjele.
UTSTYR
  • Målebeger
    Målebeger
  • Kjele med lokk
    Kjele med lokk

Steg

5

Mål opp vann og hell det i en kjele.

Du trenger
vann:
4 dl
Mål opp erter og ha dem i kjelen.

Steg

6

Mål opp erter og ha dem i kjelen.

Du trenger
frosne erter:
4 dl
Ha i salt og smør. Skru kokeplaten på fullt.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Teskje
    Teskje

Steg

7

Ha i salt og smør. Skru kokeplaten på fullt.

Du trenger
salt:
0,5 ts ,
smør:
1 ss
Tørk målebegeret med tørkepapir eller et rent kjøkkenhåndkle. Mål opp couscous i et målebeger og legg rosiner på toppen.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

8

Tørk målebegeret med tørkepapir eller et rent kjøkkenhåndkle. Mål opp couscous i et målebeger og legg rosiner på toppen.

Du trenger
couscous:
4 dl ,
rosiner:
6 ss
Trekk kjelen fra platen når vannet koker, hell i couscous og rosiner.

Steg

9

Trekk kjelen fra platen når vannet koker, hell i couscous og rosiner.

Sett på lokk. La couscousen stå i 5 minutter, så er den klar.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

10

Sett på lokk. La couscousen stå i 5 minutter, så er den klar. 

Har du ikke lokk kan du dekke til kjelen med plastfolie istedet.

Finn frem et gryteunderlag. Bruk grytekluter og ta kyllinglårene ut av ovnen når det har gått 25 minutter.
UTSTYR
  • Grytekluter
    Grytekluter
  • Gryteunderlag
    Gryteunderlag

Steg

11

Finn frem et gryteunderlag. Bruk grytekluter og ta kyllinglårene ut av ovnen når det har gått 25 minutter.

Rør litt i couscousen før du legger den på en tallerken, sammen med kyllinglårene.
UTSTYR
  • Klype
    Klype
  • Tallerkener
    Tallerkener
  • Pastasleiv
    Pastasleiv

Steg

12

Rør litt i couscousen før du legger den på en tallerken, sammen med kyllinglårene.