• Bolle
    • Teskje
    • Spiseskje
    • Skjærefjøl
    • Kokkekniv
    • Spiseskje
    • Stekebrett
    • Bakepapir
    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

    • Vekt
    • Skjærefjøl
    • Kokkekniv
    • Tallerken

    Er det ben i fisken?

    Skjær vekk bein og rester av skinn av fiskefiletene, om det er nødvendig.

    • Dype tallerkener
    • Desilitermål
    • Teskje
  • Eggeskall i tallerkenen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

    • Desilitermål
    • Gaffel
    • Tallerken
    • Desilitermål
    • Liten kjele
    • Spiseskje

    Smakstips.

    Du kan også ha i hakkede urter som persille, mynte eller vårløk.

    • Stekepanne
    • Stekespade
    • Spiseskje
    • Stoppeklokke
    • Gaffel
    • Tallerken
    • Tresleiv

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

    • Rist
    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!