Start med å lage agurksalsaen. Skyll agurken og del den i mindre biter (da blir det enklere å skjære den opp). Del bitene i skiver på langs. Del så skivene opp i strimler og del strimlene i små biter. Ha bitene over i en bolle.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Bolle
    Bolle

Steg

1

Start med å lage agurksalsaen. Skyll agurken og del den i mindre biter (da blir det enklere å skjære den opp). Del bitene i skiver på langs. Del så skivene opp i strimler og del strimlene i små biter. Ha bitene over i en bolle.

Du trenger
agurk:
1 stk.
Ha maisen i et dørslag over vasken, og sil av væsken som er i boksen. Ha maiskornene over i bollen med agurk.
UTSTYR
  • Dørslag
    Dørslag

Steg

2

Ha maisen i et dørslag over vasken, og sil av væsken som er i boksen. Ha maiskornene over i bollen med agurk.

Du trenger
maiskorn:
1 boks , á 340 g
Del cherrytomat i to, og del så hver halvdel i to (slik at du får små båter). Ha tomatbåtene i bollen med resten av grønnsakene.

Steg

3

Del cherrytomat i to, og del så hver halvdel i to (slik at du får små båter). Ha tomatbåtene i bollen med resten av grønnsakene.

Du trenger
cherrytomat:
1 pk
Del den mengden lime du trenger i båter. Press limesaften over agurksalasaen. Du kan også spare på noen limebåter til serveringen. Salsaen kan settes kjølig til du er ferdig med resten av oppskriften.

Steg

4

Del den mengden lime du trenger i båter. Press limesaften over agurksalasaen. Du kan også spare på noen limebåter til serveringen. Salsaen kan settes kjølig til du er ferdig med resten av oppskriften. 

Du trenger
lime:
1 stk.
Sett frem en sto bolle eller skål og ha i tacokrydder. Sett bollen litt til sides.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Bolle
    Bolle

Steg

5

Sett frem en sto bolle eller skål og ha i tacokrydder. Sett bollen litt til sides.

Du trenger
tacokrydder:
1 ss
Finn frem den mengden fisk du trenger. Skjær fisken på langs i doble fingertykke strimler, og ca. 5 cm lange.

Steg

6

Finn frem den mengden fisk du trenger. Skjær fisken på langs i doble fingertykke strimler, og ca. 5 cm lange. 

Du trenger
torskefilet:
600 g
Ha fiskestrimlene i bollen med krydderet og bland sammen, slik at alle fiskestykkene får litt krydder på seg. Nå er den klar til å stekes.

Steg

7

Ha fiskestrimlene i bollen med krydderet og bland sammen, slik at alle fiskestykkene får litt krydder på seg. Nå er den klar til å stekes.

Før du steker fisken kan du varme tortillalefsene (da blir de best). Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Sett frem en tallerken. Når pannen begynner å bli varm kan du legge i tortillalefsene (så mange det er plass til av gangen).
UTSTYR
  • Stekepanne
    Stekepanne
  • Stekespade
    Stekespade
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

8

Før du steker fisken kan du varme tortillalefsene (da blir de best). Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Sett frem en tallerken. Når pannen begynner å bli varm kan du legge i tortillalefsene (så mange det er plass til av gangen).

Du trenger
mini tortillalefser:
12 stk.
La de få litt fin farge på den ene siden, og snu dem med stekespaden. Stek dem litt på den andre siden også og legg dem over på tallerkenen. Fortsett til du har varmet alle. Legg et rent kjøkkenhåndkle over dem, slik at de holder seg lune.
UTSTYR
  • Kjøkkenhåndkle
    Kjøkkenhåndkle

Steg

9

La de få litt fin farge på den ene siden, og snu dem med stekespaden. Stek dem litt på den andre siden også og legg dem over på tallerkenen. Fortsett til du har varmet alle. Legg et rent kjøkkenhåndkle over dem, slik at de holder seg lune.

Når du er ferdig med å varme tortillalefsene: Ha i 1 ss margarin eller olje og sett frem en ny tallerken som du kan legge fisken på, når den er ferdig stekt.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

10

Når du er ferdig med å varme tortillalefsene: Ha i 1 ss margarin eller olje og sett frem en ny tallerken som du kan legge fisken på, når den er ferdig stekt.

Du trenger
margarin:
til steking
Når margarinen slutter å bruse kan du legg i fisken. Ikke legg i for mye fisk av gangen. Blir det trangt i panna, kan du heller steke i flere omganger. Stek fiskestykkene til de er gylne, ca. 2-3 minutter på den ene siden.

Steg

11

Når margarinen slutter å bruse kan du legg i fisken. Ikke legg i for mye fisk av gangen. Blir det trangt i panna, kan du heller steke i flere omganger. Stek fiskestykkene til de er gylne, ca. 2-3 minutter på den ene siden.

Bruk stekespaden og løft litt på dem for å se om de er ferdig stekt. Snu fiskestykkene forsiktig med stekespaden og stek dem ferdig på den andre siden, ca. 2-3 minutter. Bruk gjerne en gaffel som ekstra hjelp, når du skal snu fiskestykkene.

Steg

12

Bruk stekespaden og løft litt på dem for å se om de er ferdig stekt. Snu fiskestykkene forsiktig med stekespaden og stek dem ferdig på den andre siden, ca. 2-3 minutter. Bruk gjerne en gaffel som ekstra hjelp, når du skal snu fiskestykkene.

Legg fiskestykkene på en tallerken når de er ferdig stekt. Stek resten av fiskestykkene på samme måte. Ha gjerne i litt mer margarin eller olje mellom hver gang, hvis det er tørt i panna.

Steg

13

Legg fiskestykkene på en tallerken når de er ferdig stekt. Stek resten av fiskestykkene på samme måte. Ha gjerne i litt mer margarin eller olje mellom hver gang, hvis det er tørt i panna.

Sett den stekte fisken, agurksalsaen og tortillalefsene frem på spisebordet, eller anrett tacoen før du serverer den. Fyll lefsene med agurksalsa, fisk og topp med litt rømme og frisk koriander for ekstra smak.

Steg

14

Sett den stekte fisken, agurksalsaen og tortillalefsene frem på spisebordet, eller anrett tacoen før du serverer den. Fyll lefsene med agurksalsa, fisk og topp med litt rømme og frisk koriander for ekstra smak.

Du trenger
lettrømme:
til servering ,
frisk koriander:
til servering