Steg
1
Skjær av den mengden kål du trenger. Fjern gjerne det ytterste bladet, slik at kålen er helt ren.
2
Skjær kål i tynne strimler, og så de tynne strimlene i små biter.
3
Ha kålbitene i en bolle.
4
Skjær vårløk i tynne skiver, og ha det i bollen.
5
Rasp gulrot på et rivjern, og ha det i bollen.
6
Ha crème fraîche i bollen.
7
Ha salt, pepper og honning i bollen. Bland godt sammen.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
8
Stek dem i smør eller margarin, i ca. 3 minutter på hver side på middels varme. Husk å skru av stekeplaten!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.