Skjær av den mengden kål du trenger. Fjern gjerne det ytterste bladet, slik at kålen er helt ren.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

1

Skjær av den mengden kål du trenger. Fjern gjerne det ytterste bladet, slik at kålen er helt ren.

Du trenger
nykål, sommerkål:
0,25 stk.
Skjær kål i tynne strimler, og så de tynne strimlene i små biter.

Steg

2

Skjær kål i tynne strimler, og så de tynne strimlene i små biter.

Ha kålbitene i en bolle.
UTSTYR
  • Bolle
    Bolle

Steg

3

Ha kålbitene i en bolle.

Skjær vårløk i tynne skiver, og ha det i bollen.

Steg

4

Skjær vårløk i tynne skiver, og ha det i bollen.

Du trenger
vårløk:
1 stk.
Rasp gulrot på et rivjern, og ha det i bollen.
UTSTYR
  • Rivjern
    Rivjern

Steg

5

Rasp gulrot på et rivjern, og ha det i bollen.

Du trenger
gulrot:
1 stk.
Ha crème fraîche i bollen.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

6

Ha crème fraîche i bollen.

Du trenger
crème fraîche orginal, 35 %:
2 ss
Ha salt, pepper og honning i bollen. Bland godt sammen.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

7

Ha salt, pepper og honning i bollen. Bland godt sammen.

Du trenger
salt:
0,5 ts ,
pepper:
0,25 ts ,
flytende honning:
1 ss
Ta fiskeburgerne med ut og grill med sammen med en voksen. Grill dem på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Del burgerbrødene i to og ha kålsalat på bunnen, legg fiskekakene oppå kålsalaten og brødet på toppen.

Steg

8

Ta fiskeburgerne med ut og grill med sammen med en voksen. Grill dem på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Del burgerbrødene i to og ha kålsalat på bunnen, legg fiskekakene oppå kålsalaten og brødet på toppen.
Du trenger
fiskeburger:
4 stk. ,
grove hamburgerbrød:
4 stk.

Stek dem i smør eller margarin, i ca. 3 minutter på hver side på middels varme. Husk å skru av stekeplaten!