Sett stekeovnen på 180 °C. Bruk under- og overvarme.
Finn frem brød og skjær det i skiver.
Skjær brødskivene i strimler på langs, og skjære strimlene i mindre biter.
Legg brødterningene over i en bolle.
Ha olivenolje i bollen og vend brødterningene rundt i bollen, slik at det kommer litt olje på alle terningene.
Du kan også ha i ulike krydder eller urter i blandingen.
Legg bakepapir på et stekebrett. Fordel brødterningene utover bakepapiret.
Sett stekebrettet midt i ovnen. Stek brødkrutongene til de er gylne og sprø, det tar ca. 10 minutter.
Husk å ta tiden!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Sett frem et gryteunderlag. Bruk grytekluter og ta brettet med brødkrutongene forsiktig ut av ovnen og sett det på gryteunderlaget. La brødkrutongene ligge til de blir kalde.
Husk å skru av stekeovnen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.