Skyll salat og rist av vannet. La salaten renne litt av seg på et tørkepapir, eller i en liten bolle.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

1

Skyll salat og rist av vannet. La salaten renne litt av seg på et tørkepapir, eller i en liten bolle. 

Du trenger
hjertesalat:
2 blader
Legg et salatblad på hver lompe.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

2

Legg et salatblad på hver lompe. 

Du trenger
lompe:
2 stk.
Skjær hvitost med en ostehøvel.
UTSTYR
  • Ostehøvel
    Ostehøvel

Steg

3

Skjær hvitost med en ostehøvel.

Du trenger
hvitost:
4 skiver

Du kan også bruke ferdigskivet ost om du har det.

Legg osteskivene på lompene.

Steg

4

Legg osteskivene på lompene.

Legg skinke på lompene. Det kan være lurt å dele skinken i to, sånn at den dekker mer av lompen.
UTSTYR
  • Kniv
    Kniv

Steg

5

Legg skinke på lompene. Det kan være lurt å dele skinken i to, sånn at den dekker mer av lompen.

Du trenger
kokt skinke:
2 skiver
Skjær ringer av paprika, del dem i to om de er store.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

6

Skjær ringer av paprika, del dem i to om de er store. 

Du trenger
rød paprika:
4 ringer

Har du en spisspaprika blir ringene mindre og du kan skjære flere. De trenger du heller ikke å dele i to.

Legg paprika på lompene.

Steg

7

Legg paprika på lompene. 

Rull sammen lompene og pakk de i matboksen som de er, eller del de i to.

Steg

8

Rull sammen lompene og pakk de i matboksen som de er, eller del de i to. 

Legg gjerne litt ekstra grønt i matpakken også, som agurkstaver, sukkererter, blåbær eller noen flere paprikaringer.