Finn frem tomme yoghurtbegre. Fordel bærene i formene.
UTSTYR
  • tomme yoghurtbegre
    Tomme yoghurtbegere

Steg

1

Finn frem tomme yoghurtbegre. Fordel bærene i formene.

Du trenger
bringebær:
1 håndfull ,
blåbær:
1 håndfull
Fordel yoghurten i formene.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

2

Fordel yoghurten i formene.

Du trenger
gresk yoghurt, vanilje:
1 beger , á 350 g

Du kan også bruke andre typer yoghurt.

Hvis du dunker begrene forsiktig ned i benken, så vil yoghurten skli mer ned mellom bærene. Men, pass på: det kan sprute litt:).

Steg

3

Hvis du dunker begrene forsiktig ned i benken, så vil yoghurten skli mer ned mellom bærene. Men, pass på: det kan sprute litt:).

Sett ispinner ned i yoghurtbegrene. Her kan du velge om du vil røre litt rundt (da blir bærene fordelt rundt i yoghurten), eller om du vil at bærene skal ligge i bunnen.
UTSTYR
  • ispinner
    Ispinner

Steg

4

Sett ispinner ned i yoghurtbegrene. Her kan du velge om du vil røre litt rundt (da blir bærene fordelt rundt i yoghurten), eller om du vil at bærene skal ligge i bunnen.

Det går også an å bruke teskjeer.

Sett yoghurtbegrene inn i fryseren i ca. 1-2 timer, eller la dem stå over natten.

Steg

5

Sett yoghurtbegrene inn i fryseren i ca. 1-2 timer, eller la dem stå over natten.

Lager du mange eller vil du ha dem liggende lengre i fryseren, kan du oppbevare isen i en lufttett boks.