Sett en rist midt i en tom ovn.
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk under- og overvarme.
Bruk rene hender eller en pensel og smør et muffinsbrett med litt smør eller margarin.
Strø litt mel på bakebenken. Finn frem tinte plater med butterdeig, og legg dem oppå hverandre.
Kjevl deigen, til den er så stor at du kan stikke ut det antallet terter du skal lage.
Bruk en utstikkerform eller en litt stor kopp til å stikke ut bunnene til tertene. Legg bunnene over i muffinsbrettet. Forsett til du har stukket ut alle.
Du kan samle deigrestene og kjevle ut deigen på nytt, for å lage flere tertebunner.
Ha vaniljekrem i formene, ca. 1 ss vaniljekrem i hver terte.
Sett muffinsbrettet i ovnen og stek i 20 minutter.
Husk å ta tiden!
Sett frem et gryteunderlag. Bruk grytekluter å ta ut muffinsbrettet og sett på gryteunderlaget. La de avkjøle seg helt, før du tar dem ut av formen og spiser dem.
Husk å skru av ovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på matstart.no, og informasjonskapsler som grunnlag for forbedring av nettstedet. Om du velger å bruke matstart.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.