Mål opp yoghurt, skogsbærblanding, banan og honning, og ha alt i en blender.
UTSTYR
  • Blender
    Blender
  • digitalvekt
    Vekt
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

1

Mål opp yoghurt, skogsbærblanding, banan og honning, og ha alt i en blender.

Du trenger
gresk yoghurt:
500 g ,
frossen skogsbærblanding:
500 g ,
banan:
1 stk. ,
flytende honning:
4 ss

Du kan også dele det opp i to omganger.

Sett lokket på blenderen. Sjekk at lokket sitter godt på, slik at det ikke løsner når du setter i gang blenderen!

Steg

2

Sett lokket på blenderen. Sjekk at lokket sitter godt på, slik at det ikke løsner når du setter i gang blenderen!

Sett stikkontakten til blenderen i støpselet.

Steg

3

Sett stikkontakten til blenderen i støpselet.

Hold en hånd på lokket, og skru på blenderen. La den stå på til det meste av klumpene er borte. Hvis blandingen stivner, slik at det blir vanskelig å blende den sammen, kan du la den stå litt eller skru av maskinen og røre litt rundt med en skje.

Steg

4

Hold en hånd på lokket, og skru på blenderen. La den stå på til det meste av klumpene er borte. Hvis blandingen stivner, slik at det blir vanskelig å blende den sammen, kan du la den stå litt eller skru av maskinen og røre litt rundt med en skje.

Kle en brødform med plastfolie (da blir det enklere å få isen ut igjen).
UTSTYR
  • Brødform (1 ½ liter)
    Brødform (1 ½ liter)
  • Plastfolie
    Plastfolie

Steg

5

Kle en brødform med plastfolie (da blir det enklere å få isen ut igjen).

Hell i yoghurtblandingen. Bruk gjerne en slikkepott, for å få ut alt.
UTSTYR
  • Slikkepott
    Slikkepott

Steg

6

Hell i yoghurtblandingen. Bruk gjerne en slikkepott, for å få ut alt.

Sett formen i fryseren. Ta den ut og rør forsiktig en gang hvert 20. minutt den første timen.

Steg

7

Sett formen i fryseren. Ta den ut og rør forsiktig en gang hvert 20. minutt den første timen.

 

Sett ispinner av tre i formen, når blandingen begynner å stivne. Sett formen tilbake i fryseren og la den stå til blandingen er helt stiv. Når isen er klar, kan du vippe isen forsiktig ut av formen, og skjær den i skiver. Server straks.

Steg

8

Sett ispinner av tre i formen, når blandingen begynner å stivne. Sett formen tilbake i fryseren og la den stå til blandingen er helt stiv. Når isen er klar, kan du vippe isen forsiktig ut av formen, og skjær den i skiver. Server straks.

Du trenger
:
12 stk.

La isen stå i kjøleskapet i 20 minutter før du skal servere den, så blir det lettere å forsyne seg.