Steg
1
Sett en rist midt i stekeovnen.
2
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
3
Ha lettrømme i en liten skål.
4
Ha søt chilisaus i skålen, og bland godt.
5
Legg kyllingklubber i en ildfast form.
6
Sette den ildfaste formen midt i ovnen og stek i 25 minutter.
Husk å ta tiden!
7
Skyll agurk og gulrøtter under kaldt vann i springen.
8
Kutt agruk i staver.
9
Skjær først gulrøttene i to, på tvers.
Du kan også bruke store gulrøtter, men husk å skrelle dem.
10
Skjær så gulrøttene på langs, slik at det blir staver.
11
Legg grønnsakene på et fat eller en stor tallerken, sammen med dippen.
12
Sett frem et gryteunderlag. Når kyllinglubbene er ferdige, ta dem ut av ovnen og sett dem på underlaget. Bruk grytekluter, slik at du ikke brenner deg.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
13
Bruk en klype og legg kyllingklubbene i en stor bolle, eller på en tallerken. Server kyllingklubbene med grønnsakstaver og dipp.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.