Sett en rist midt i stekeovnen.
UTSTYR
  • Rist
    Rist

Steg

1

Sett en rist midt i stekeovnen. 

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

2

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Ha lettrømme i en liten skål.
UTSTYR
  • Skål
    Skål
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

3

Ha lettrømme i en liten skål.

Du trenger
lettrømme:
1 beger
Ha søt chilisaus i skålen, og bland godt.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

4

Ha søt chilisaus i skålen, og bland godt.

Du trenger
søt chilisaus:
3 ss
Legg kyllingklubber i en ildfast form.
UTSTYR
  • Ildfast form
    Ildfast form

Steg

5

Legg kyllingklubber i en ildfast form.

Du trenger
ferdiggrillet kyllingklubbe:
800 g
Sette den ildfaste formen midt i ovnen og stek i 25 minutter.

Steg

6

Sette den ildfaste formen midt i ovnen og stek i 25 minutter. 

Skyll agurk og gulrøtter under kaldt vann i springen.

Steg

7

Skyll agurk og gulrøtter under kaldt vann i springen.

Du trenger
agurk:
1 stk. ,
knaskegulrøtter:
1 pose
Kutt agruk i staver.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

8

Kutt agruk i staver.

Skjær først gulrøttene i to, på tvers.

Steg

9

Skjær først gulrøttene i to, på tvers.

Du kan også bruke store gulrøtter, men husk å skrelle dem.

Skjær så gulrøttene på langs, slik at det blir staver.

Steg

10

Skjær så gulrøttene på langs, slik at det blir staver.

Legg grønnsakene på et fat eller en stor tallerken, sammen med dippen.
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

11

Legg grønnsakene på et fat eller en stor tallerken, sammen med dippen.

Sett frem et gryteunderlag. Når kyllinglubbene er ferdige, ta dem ut av ovnen og sett dem på underlaget. Bruk grytekluter, slik at du ikke brenner deg.
UTSTYR
  • Grytekluter
    Grytekluter
  • Gryteunderlag
    Gryteunderlag

Steg

12

Sett frem et gryteunderlag. Når kyllinglubbene er ferdige, ta dem ut av ovnen og sett dem på underlaget. Bruk grytekluter, slik at du ikke brenner deg. 

Bruk en klype og legg kyllingklubbene i en stor bolle, eller på en tallerken. Server kyllingklubbene med grønnsakstaver og dipp.
UTSTYR
  • Klype
    Klype
  • Bolle
    Bolle

Steg

13

Bruk en klype og legg kyllingklubbene i en stor bolle, eller på en tallerken. Server kyllingklubbene med grønnsakstaver og dipp.