Start med å skylle frukt og bær. Skjær av topp og bunn på en kiwi. Skjær av skallet på sidene og skjær den i skiver, slik som på bildet. Ha skivene over i en stor bolle.
Skjær pære i biter (del i to og så i skiver), og ha over i bollen. Hvis det er noen steiner i pæren, så kan du skjære vekk dette.
Vei opp druer. Del druene i to, og ha over i bollen.
Ta av det grønne på jordbærene, og skjær jordbærene i mindre biter (vi har delt hvert bær i 4 biter). Ha over i bollen.
Skrell banan og kast skallet. Skjær bananen i skiver. Ha over i bollen.
Skjær av topp og bunn av appelsin. Skjær så ned langs kantene, slik at du skjærer bort skallet. Skjær appelsinen i skiver, eller biter, og ha over i bollen.
Hvis det blir igjen noe fruktkjøtt på innsiden av skallet, kan du klemme det over frukten i bollen. Det blir til en god saus! Bland gjerne salaten litt sammen med en skje.
Mål opp mandler, og hakk dem i mindre biter. Pass på fingrene dine underveis. Server salaten med hakkede mandler og gjerne litt vaniljekesam.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på matstart.no, og informasjonskapsler som grunnlag for forbedring av nettstedet. Om du velger å bruke matstart.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.