Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

1

Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme. 

Skyll paprika. Skjær paprikaen i skiver og del skivene i to. Tørk av fjølen og kniven med en klut.
UTSTYR
  • Klut
    Klut
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

2

Skyll paprika. Skjær paprikaen i skiver og del skivene i to. Tørk av fjølen og kniven med en klut.

Du trenger
rød paprika:
2 skiver
Legg pitabrød på en rist og sett den midt i ovnen. Varm pitabrødet i 3 minutter.
UTSTYR
  • Rist
    Rist
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

3

Legg pitabrød på en rist og sett den midt i ovnen. Varm pitabrødet i 3 minutter.

Du trenger
grovt pitabrød:
1 stk.
Skyll salat i kaldt vann. Riv salaten i mindre biter.

Steg

4

Skyll salat i kaldt vann. Riv salaten i mindre biter.

Du trenger
salatblad:
2 blader
Finn frem et kaldt stekebrett. Bruk grytekluter, ta risten forsiktig ut av ovnen og sett den på stekebrettet.
UTSTYR
  • Grytekluter
    Grytekluter
  • Langpanne
    Stekebrett

Steg

5

Finn frem et kaldt stekebrett. Bruk grytekluter, ta risten forsiktig ut av ovnen og sett den på stekebrettet. 

Skjær en bit av pitabrødet, slik at du får en

Steg

6

Skjær en bit av pitabrødet, slik at du får en "lomme" du kan fylle.

Fyll pitabrødet. Ha først i dressing. Legg i salat, paprika og salami.

Steg

7

Fyll pitabrødet. Ha først i dressing. Legg i salat, paprika og salami.

Du trenger
hamburgerdressing:
2 ss ,
salami:
3 skiver