Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

1

Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme. 

Del løken i to og skrell den, slik som på bildet. Kast skallet i spøla.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

2

Del løken i to og skrell den, slik som på bildet. Kast skallet i spøla.

Du trenger
løk:
1 stk.
Hakk løken i små biter.

Steg

3

Hakk løken i små biter.

Rull ut ferdig pizzadeig.

Steg

4

Rull ut ferdig pizzadeig.

Du trenger
ferdig pizzadeig (rå), langpanne:
1 stk.
Bruk en spiseskje og smør ut tomatsaus.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

5

Bruk en spiseskje og smør ut tomatsaus. 

Du trenger
pizzasaus:
6 ss

Du kan bruke ketchup, hvis du ikke har pizzasaus.

Strø over hakket løk.

Steg

6

Strø over hakket løk.

Vei opp ferdigrevet ost og dryss over. Du kan også rive osten selv, eller legge på skivet ost.
UTSTYR
  • Vekt
    Vekt

Steg

7

Vei opp ferdigrevet ost og dryss over. Du kan også rive osten selv, eller legge på skivet ost.

Du trenger
revet ost:
200 g

Sett en plastbolle på vekten og nullstill, slik at det står 0 g på vekten. Det finnes mange forskjellige vekter. Hvis du ikke kjenner vekten dere har hjemme, spør en voksen.

Dryss over skinkebiter.

Steg

8

Dryss over skinkebiter.

Du trenger
smårettskinke:
1 pk
Rull pizzadeigen forsiktig sammen.

Steg

9

Rull pizzadeigen forsiktig sammen.

Fest deigen godt.

Steg

10

Fest deigen godt.

Del pizzasnurrene i 12 like store biter.

Steg

11

Del pizzasnurrene i 12 like store biter.

Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet.
UTSTYR
  • Langpanne
    Langpanne
  • Bakepapir
    Bakepapir

Steg

12

Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet.

Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek dem i 15 minutter. Husk å ta tiden!
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

13

Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek dem i 15 minutter. Husk å ta tiden!

Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på en rist. Husk at snurrene er varme!
UTSTYR
  • Rist
    Rist
  • Grytekluter
    Grytekluter

Steg

14

Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på en rist. Husk at snurrene er varme!