Steg
1
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
2
Finn frem en langpanne og dekk den med bakepapir. Legg pitabrød på bakepapiret og smør på pizzasaus.
3
Skjær hvitost i skiver.
Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.
4
Riv osteskivene og kokt skinke i små biter, og legg dem på pitabrødet.
5
Åpne maisboksen og hell av væsken i vasken.
Maisboksen har skarpe kanter. Pass på så du ikke skjærer deg.
6
Legg mais på pitabrødet.
7
Sett stekebrettet midt i stekeovnen. Stek pitapizzaen i 11 minutter.
Har du husket å ta tiden?
8
Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut pitapizzaen.
Husk å skru av ovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
9
Legg pitapizzaen på en fjøl, og bruk et pizzahjul til å dele den i passe store stykker.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.