Skyll agurk.

Steg

1

Skyll agurk.

Skjær agurkbiten først i tre, og kutt den i staver, slik som vist på bildet.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

2

Skjær agurkbiten først i tre, og kutt den i staver, slik som vist på bildet.

Du trenger
agurk:
1 bit
Skyll gulrot. Skell forsiktig av det yttereste laget på gulroten. Skjær av endene.
UTSTYR
  • Skreller
    Skreller

Steg

3

Skyll gulrot. Skell forsiktig av det yttereste laget på gulroten. Skjær av endene.

Du trenger
gulrot:
1 stk.
Del gulroten i to. Skjær den så på langs og til slutt i staver.

Steg

4

Del gulroten i to. Skjær den så på langs og til slutt i staver.

Skyll eplet. Bruk en epledeler og del det i båter.
UTSTYR
  • Epledeler
    Epledeler

Steg

5

Skyll eplet. Bruk en epledeler og del det i båter.

Du trenger
eple:
1 stk.

Bruk en kniv i stedet, men pass på slik at du ikke skjærer deg.

Skyll druer. Legg druene på midten av en tallerken. Legg oppkuttet agurk, gulrot og eple rundt.
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

6

Skyll druer. Legg druene på midten av en tallerken. Legg oppkuttet agurk, gulrot og eple rundt.

Du trenger
røde eller grønne druer:
1 bunt