Steg
1
Skyll salat i kaldt vann. Riv salaten opp i mindre biter og ha den i en skål.
2
Riv av skinnet på kyllinglåret.
3
Bruk fingrene og riv kyllingkjøttet i biter. Legg det i salatskålen. Kast skinn og ben i søpla.
4
Vask fjølen godt med en kjøkkenklut. Åpne maisboksen og hell av væsken i vasken.
Maisboksen har skarpe kanter. Pass på så du ikke skjærer deg.
5
Skyll agurk. Skjær agurken i skiver og del skivene i to.
6
Skyll cherrytomat. Del dem i to.
7
Mål opp mais, og ha agurken og tomaten du har skåret opp i salatskålen.
8
Skjær brød i skiver.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
9
Smør på margarin og server sammen med kyllingsalaten.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.