Skyll salat i kaldt vann. Riv salaten opp i mindre biter og ha den i en skål.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Skål
    Skål

Steg

1

Skyll salat i kaldt vann. Riv salaten opp i mindre biter og ha den i en skål.

Du trenger
salatblad:
2 stk.
Riv av skinnet på kyllinglåret.

Steg

2

Riv av skinnet på kyllinglåret.

Du trenger
grillet kyllinglår:
1 stk.
Bruk fingrene og riv kyllingkjøttet i biter. Legg det i salatskålen. Kast skinn og ben i søpla.

Steg

3

Bruk fingrene og riv kyllingkjøttet i biter. Legg det i salatskålen. Kast skinn og ben i søpla.

Vask fjølen godt med en kjøkkenklut. Åpne maisboksen og hell av væsken i vasken.
UTSTYR
  • Klut
    Klut

Steg

4

Vask fjølen godt med en kjøkkenklut. Åpne maisboksen og hell av væsken i vasken.

Maisboksen har skarpe kanter. Pass på så du ikke skjærer deg.

Skyll agurk. Skjær agurken i skiver og del skivene i to.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

5

Skyll agurk. Skjær agurken i skiver og del skivene i to.

Du trenger
agurk:
4 skiver
Skyll cherrytomat. Del dem i to.

Steg

6

Skyll cherrytomat. Del dem i to.

Du trenger
cherrytomat:
4 stk.
Mål opp mais, og ha agurken og tomaten du har skåret opp i salatskålen.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

7

Mål opp mais, og ha agurken og tomaten du har skåret opp i salatskålen.

Du trenger
maiskorn:
2 ss
Skjær brød i skiver.
UTSTYR
  • Brødkniv
    Brødkniv
  • Fjøl
    Fjøl

Steg

8

Skjær brød i skiver.

Du trenger
brød:
1 skive
Smør på margarin og server sammen med kyllingsalaten.
UTSTYR
  • Smørkniv
    Smørkniv
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

9

Smør på margarin og server sammen med kyllingsalaten.

Du trenger
margarin:
til brødskiven