Sett en rist midt i stekeovnen.
UTSTYR
  • Rist
    Rist

Steg

1

Sett en rist midt i stekeovnen. 

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk under- og overvarme.

Steg

2

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk under- og overvarme.

Skyll salat og legg salatbladene i en liten plastbolle.
UTSTYR
  • Plastbolle
    Plastbolle

Steg

3

Skyll salat og legg salatbladene i en liten plastbolle.

Du trenger
salatblad:
2 blader
Skyll og skrell gulrot over vasken.
UTSTYR
  • Skreller
    Skreller

Steg

4

Skyll og skrell gulrot over vasken. 

Du trenger
gulrot:
1 stk.
Sett et rivjern på en tallerken og rasp gulrot.
UTSTYR
  • Rivjern
    Rivjern
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

5

Sett et rivjern på en tallerken og rasp gulrot. 

Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie.
UTSTYR
  • Aluminiumsfolie
    Aluminiumsfolie

Steg

6

Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie.

Du trenger
stor fullkorntorilla:
2 stk.
Varm i stekeovnen i 2 minutter. Husk å ta tiden.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

7

Varm i stekeovnen i 2 minutter. Husk å ta tiden.

Bruker du et tidsur blir det kanskje lettere å passe tiden.

Bruk grytekluter til å ta ut tortillalefsene.
UTSTYR
  • Grytekluter
    Grytekluter

Steg

8

Bruk grytekluter til å ta ut tortillalefsene.

Sett stekepannen på platen, skru på middels varme. Ha i margarin.
UTSTYR
  • Liten stekepanne
    Liten stekepanne
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

9

Sett stekepannen på platen, skru på middels varme. Ha i margarin. 

Du trenger
margarin:
1 ss
Legg fiskepinnene forsiktig i pannen, når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem i ca. 5 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

10

Legg fiskepinnene forsiktig i pannen, når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem i ca. 5 minutter. 

Du trenger
fiskepinner:
6 stk.
Snu fiskepinnene og stek dem i ca. 5 minutter på den andre siden. Skru så av platen og sett pannen litt til side.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke
  • Klype
    Klype

Steg

11

Snu fiskepinnene og stek dem i ca. 5 minutter på den andre siden. Skru så av platen og sett pannen litt til side.

Ha salat og raspet gulrot på tortillalefsen.

Steg

12

Ha salat og raspet gulrot på tortillalefsen.

Legg fiskepinner på toppen. 3 stykker er nok til å fylle én lefse. Fyll resten av lefsene.

Steg

13

Legg fiskepinner på toppen. 3 stykker er nok til å fylle én lefse. Fyll resten av lefsene. 

Ha på søt chilisaus tilslutt.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

14

Ha på søt chilisaus tilslutt. 

Du trenger
søt chilisaus:
4 ts