Steg
1
Sett en rist midt i stekeovnen.
2
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk under- og overvarme.
3
Skyll salat og legg salatbladene i en liten plastbolle.
4
Skyll og skrell gulrot over vasken.
5
Sett et rivjern på en tallerken og rasp gulrot.
6
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie.
7
Varm i stekeovnen i 2 minutter. Husk å ta tiden.
Bruker du et tidsur blir det kanskje lettere å passe tiden.
8
Bruk grytekluter til å ta ut tortillalefsene.
Husk å skru av ovnen!
9
Sett stekepannen på platen, skru på middels varme. Ha i margarin.
10
Legg fiskepinnene forsiktig i pannen, når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem i ca. 5 minutter.
11
Snu fiskepinnene og stek dem i ca. 5 minutter på den andre siden. Skru så av platen og sett pannen litt til side.
Har du husket å slå av platen?
12
Ha salat og raspet gulrot på tortillalefsen.
13
Legg fiskepinner på toppen. 3 stykker er nok til å fylle én lefse. Fyll resten av lefsene.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
14
Ha på søt chilisaus tilslutt.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.