Steg
1
Sett en kjele på kokeplaten. Legg egg i kjelen og hell over vann, til det dekker eggene. Bruk et målebeger, eller noe annet du har på kjøkkenet.
2
Skru kokeplaten på full varme. Sett tidsuret på 8 minutter når vannet begynner å koke. Skru temperaturen litt ned når vannet har begynt å koke, så det ikke koker over.
Husk å ta tiden!
3
Skjær brød i skiver.
4
Legg brødskiven på en tallerken og smør på margarin.
5
Skyll agurk. Skjær den i skiver.
6
Hold kjelen med en gryteklut og hell av vannet. Skyll eggene i kaldt vann.
Husk å skru av platen!
Når vi skyller kokte egg i kaldt vann, løsner skallet lettere.
7
Del egg med en eggedeler.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
8
Fordel agurk og egg på brødskiven. Topp det hele med kaviar, så er det klart til å spises!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.