Skrell bananene.
Del dem i to.
Stikk ispinner inn i de halve bananene.
Mål opp havregryn og kanel, og ha det på en tallerken eller i en skål. Bland sammen. Lyst på andre smaker? Se gjerne tipsfilmen for inspirasjon!
Ha yoghurt i en skål. Bruk teskjeen til å skrape ut alt fra begeret.
Sett frem en tallerken med bakepapir i nærheten. Start med å dyppe en bananbit i yoghurt.
Rull så bananbiten i havreblandingen, slik at den dekkes.
Legg bananbiten på tallerkenen med bakepapir og gjør det samme med resten av bananbitene.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Sett tallerkenen med bananbitene i fryseren i ca. 1-2 timer.
Lager du mange eller vil du ha dem liggende lengre i fryseren, kan du oppbevare isen i en lufttett boks.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.