Steg 1

Steg

1

Skrell bananene.

Du trenger

banan:
2 stk.
steg 2

Steg

2

Del dem i to.

steg 3

Steg

3

Stikk ispinner inn i de halve bananene.

Du trenger

:
4 stk.

Steg

4

Mål opp havregryn og kanel, og ha det på en tallerken eller i en skål. Bland sammen. Lyst på andre smaker? Se gjerne tipsfilmen for inspirasjon! 

Du trenger

lettkokte havregryn:
4 ss ,
malt kanel:
1 ts
steg 5

Steg

5

Ha yoghurt i en skål. Bruk teskjeen til å skrape ut alt fra begeret.

Du trenger

vaniljeyoghurt:
1 beger (lite)
steg 6

Steg

6

Sett frem en tallerken med bakepapir i nærheten. Start med å dyppe en bananbit i yoghurt.

steg 7

Steg

7

Rull så bananbiten i havreblandingen, slik at den dekkes. 

steg 8

Steg

8

Legg bananbiten på tallerkenen med bakepapir og gjør det samme med resten av bananbitene.

steg 9

Steg

9

Sett tallerkenen med bananbitene i fryseren i ca. 1-2 timer. 

Lager du mange eller vil du ha dem liggende lengre i fryseren, kan du oppbevare isen i en lufttett boks.