Hjemmelagde fiskekaker

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt! Det er også veldig gøy å lage sine egne fiskekaker. Fisk, egg og melk bør være kjøleskapskalde ,- da blir resulatet topp. Sammen med agurkdressing, kokte poteter og litt salat blir dette en super middag.

vanskelig
3 meninger
Middag
skarp kniv
koke
maskin
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • agurk 0,5 stk  
  • salt Steg 2: 0,25 ts   Steg 6: 0,25 ts   Steg 12: 1 ts  
  • vann til koking  
  • potet 10 stk  
  • crème fraîche orginal, 35 % 2 dl  
  • kvernet pepper 4 drag  
  • seifilet 500 g  
  • vårløk 4 stk  
  • egg 2 stk  
  • melk 1 dl  
  • pepper 0,25 ts  
  • potetmel 1 ss  
  • margarin 2 ss  
  • blandet babybladsalat 1 pose  

Utstyr

  • Rivjern
  • Tallerken
  • Kokkekniv
  • Teskje
  • Kjele
  • Skreller
  • Bolle
  • Målebeger
  • Stoppeklokke
  • Skjærefjøl
  • Food processor
  • Vekt
  • Kopp
  • Desilitermål
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Gaffel
  • Pastasleiv
  • Bolle

  • Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å skru av stekeplaten når du er ferdig!

  • Husk å skru av stekeplaten når du er ferdig!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.