Skolestart på MatStart!

På MatStart finner dere gode tips til gode matpakker og retter som kan lages etter skoletid. Hva med å invitere venner eller familie på en gøyal og morsom ettermiddag med matlaging?

Nå er det skolestart rundt om i landet, og vi har en egen matpakke-kategori på MatStart. Her finnere dere tips til gode retter som kan være i matpakken. Pizzasnurrer og horn kan enkelt lages en dag og legges i fryseren, da er det enkelt å ta de frem når du har lyst på noe ekstra godt i matpakken.  

Husk at du kan ha med deg mange forskjellige ting i matpakken, og at det kan være gøy å lage din egen! Det kan være brødskiver med pålegg som du smører selv. Litt oppkuttet frukt og grønt er også godt i matpaken. Hvis du vil lage noe litt annerledes en dag, kan du kanskje prøve ut matpakkemuffins med brunost, eller en enkel pastasalat? Eller hva med å lage dine egne grove rundtstykker?

Etter skoletid

Når du kommer sulten hjem fra skolen trenger kroppen også litt påfyll med mat. I etter skoletid-kategorien vår finner du mange tips som du kan lage til deg selv, eller kanskje sammen med familie eller venner. Hva med å invitere en ny venn hjem etter skolen for å lage kameratmat? Her har vi en invitasjon du kan printe ut å bruke. 

Det finnes masse godt du kan lage etter skolen. Oppkuttede grønnsaker med dipp er kjempegod snacks!

 

Slipp barna løs på kjøkkenet!