Hopp til hovedinnhold

Tomatsuppe med egg

Tomatsuppe er en favoritt for mange. Vi skal lære deg å lage den fra bunnen av, for da smaker den ekstra godt. Oppskriften gir 4 porsjoner. Blir det suppe til overs, sett den i kjøleskapet og kos deg med den senere!

vanskelighet vanskelig
koke
maskin
nødvendige verktøy

Ingredienser

Denne oppskriften gir 4 porsjoner

  • egg 4 stk.  
  • vann til koking  
  • løk 1 stk.  
  • hvitløk 2 båter  
  • hermetiske tomater 2 bokser  
  • margarin 1 ss  
  • tomatpuré 4 ss  
  • vann 8 dl  
  • grønnsaks- eller hønsebuljongterning 2 stk.  
  • sukker 1 ss  
  • tørket basilikum 2 ts  
  • kvernet pepper smak til med litt  

Utstyr

  • Målebeger
  • Kjele
  • Stoppeklokke
  • Grytekluter
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Klut
  • Saks
  • Kjele
  • Spiseskje
  • Tresleiv
  • Desilitermål
  • Teskje
  • Gryteunderlag
  • Stavmikser
  • Tørkerull

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Hvorfor skyller vi eggene i kaldt vann?

    Når vi skyller kokte egg i kaldt vann, løsner skallet lettere.

    Husk å skru av kokeplaten!

  • Husk å skru av kokeplaten!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Lyst på mer smak?

    Litt hakkede, friske urter, som basilikum eller timian, er også godt å ha i!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.