Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i margarin eller smør.
UTSTYR
  • Stekepanne
    Stekepanne
  • Stekespade
    Stekespade
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

1

Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i margarin eller smør.

Du trenger
margarin:
1 ss
Ha i biffstrimlene når margarinen slutter å bruse.

Steg

2

Ha i biffstrimlene når margarinen slutter å bruse.

Du trenger
biffkjøtt i strimler:
200 g
Bruk stekespaden til snu litt på kjøttstrimlene og stek til de har fått fin, brun farge. Dette tar ca. 5 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

3

Bruk stekespaden til snu litt på kjøttstrimlene og stek til de har fått fin, brun farge. Dette tar ca. 5 minutter.

Dryss over salt og pepper. Skyv stekepannen bort fra den varme platen, eller sett den på et gryteunderlag på benken.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

4

Dryss over salt og pepper. Skyv stekepannen bort fra den varme platen, eller sett den på et gryteunderlag på benken.

Du trenger
salt:
0,25 ts ,
pepper:
0,25 ts
Vask salaten. Fjern de ytterste bladene hvis de er visne. Skjær av den nederste delen av salaten. Bruk klogrepet, så du beskytter fingrene.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

5

Vask salaten. Fjern de ytterste bladene hvis de er visne. Skjær av den nederste delen av salaten. Bruk klogrepet, så du beskytter fingrene.

Du trenger
hjertesalat:
1 stk.
Ta av seks store blader av salaten og legg dem på en tallerken eller et fat.
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

6

Ta av seks store blader av salaten og legg dem på en tallerken eller et fat.

Vi har beregnet 3 salatblader per porsjon. Hvis du f.eks. lager 4 porsjoner river du av 12 salatblader.

Skjær resten av salaten i tynne strimler.

Steg

7

Skjær resten av salaten i tynne strimler.

Skjær vårløken i tynne strimler.

Steg

8

Skjær vårløken i tynne strimler.

Du trenger
vårløk:
1 stk.
Fordel strimlet salat og vårløk på hvert salatblad. Hvis du vil, kan du spare litt til å drysse over helt til slutt.

Steg

9

Fordel strimlet salat og vårløk på hvert salatblad. Hvis du vil, kan du spare litt til å drysse over helt til slutt.

Fordel kjøttbitene på salatbladene.

Steg

10

Fordel kjøttbitene på salatbladene.

Du kan også drysse over litt ost og grønnsaker, som f.eks. mais.

Fordel søt chilisaus over salatwrappene.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

11

Fordel søt chilisaus over salatwrappene.

Du trenger
søt chilisaus:
4 ss