Hopp til hovedinnhold

Scones med eple og kanel

Scones smaker utrolig godt til frokost, spesielt i helgene da du kanskje har litt ekstra god tid. Du kan også bytte ut eple og kanel med gulrot - da blir de også kjempegode å servere til lunsj sammen med en god suppe. Ta gjerne med deg søsken eller venner og lag disse saftige sconesene med revet eple og kanel. Husk at de du får til overs er supre å ha på lur i fryseren!

vanskelighet middels
ovn
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Denne oppskriften gir 14 porsjoner

  • hvetemel 5 dl  
  • fin sammalt rug 2 dl  
  • lettkokte havregryn 2 dl  
  • bakepulver 4 ts  
  • malt kanel 0,5 ts  
  • rødt eple 1 stk.  
  • melk 3 dl  
  • smør 50 g  
  • hvetemel til utbaking  
  • mandler til pynt  

Utstyr

  • Plastbolle
  • Desilitermål
  • Teskje
  • Rivjern
  • Tresleiv
  • Kniv
  • Liten kjele
  • Slikkepott
  • Pepperkakeformer
  • Stekebrett
  • Bakepapir
  • Stoppeklokke
  • Rist
  • Grytekluter

Liste over oppskrifter

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.