Skjær brød i skiver.
UTSTYR
  • Brødkniv
    Brødkniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

1

Skjær brød i skiver.

Du trenger
brød:
2 skiver
Skjær ost i skiver.
UTSTYR
  • Ostehøvel
    Ostehøvel

Steg

2

Skjær ost i skiver.

Du trenger
hvitost:
4 skiver
Vask eple og skjær av den mengden du trenger.

Steg

3

Vask eple og skjær av den mengden du trenger.

Du trenger
eple:
2 skiver
Legg eple og ost på den ene brødskiven. Start med halvparten av osten, så eple og så resten av osten. Legg den andre brødskiven på toppen.

Steg

4

Legg eple og ost på den ene brødskiven. Start med halvparten av osten, så eple og så resten av osten. Legg den andre brødskiven på toppen.

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin eller smør i pannen.
UTSTYR
  • Stekepanne
    Stekepanne
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

5

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin eller smør i pannen.

Du trenger
margarin:
1 ss
Legg forsiktig ostesmørbrødet over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek den i ca. 3 minutter på den ene siden, til den har fått en gylden farge. Hvis du har lokk til stekepannen din, kan du gjerne bruke det.

Steg

6

Legg forsiktig ostesmørbrødet over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek den i ca. 3 minutter på den ene siden, til den har fått en gylden farge. Hvis du har lokk til stekepannen din, kan du gjerne bruke det.

Bruk stekespaden, og snu ostesmørbrødet. Stek videre i ca. 3 minutter på den andre siden, til osten har smeltet.

Steg

7

Bruk stekespaden, og snu ostesmørbrødet. Stek videre i ca. 3 minutter på den andre siden, til osten har smeltet.

Løft ostesmørbrødet forsiktig ut av stekepannen og over på en fjølen.

Steg

8

Løft ostesmørbrødet forsiktig ut av stekepannen og over på en fjølen.

Skjær ostesmørbrødet i to, hvis du vil det.

Steg

9

Skjær ostesmørbrødet i to, hvis du vil det.